Élet a menhelyen

Örökbefogadható védenceink
Társra vágysz? Olyat keresel, aki feltétel nélkül szeret? Aki hazavár egy fárasztó nap után? Akivel élményeket, új barátokat szerezhetsz? Van egy jó hírünk: mi éppen ilyen állatokkal foglalkozunk!
Örökbe fogadokAdományozok
A menhely, mint átmeneti otthon

Családban a legjobb

Miután egy állat a menhelyre kerül, igyekszünk minél több információt szerezni a jelleméről, a viselkedéséről, a más állatokkal, adott esetben emberekkel való kompatibilitásáról. Sok esetben már kapunk előzetes egy előzetes képet a volt gazdától, az ideiglenes befogadótól vagy a megtalálótól, de a cél mindig az, hogy saját, első kézből származó tapasztalatokat szerezzünk az állatokkal kapcsolatban.

Bár a menhelyen minden befogadott állat számára szeretnénk megteremteni a számára megfelelő életkörülményeket, ez sajnos számos korlátba ütközik. Az első és legfőbb dolog az, hogy állataink – csak úgy, mint az ember – társas lényeg, és akkor érzik magukat a legjobban, biztonságban, kiteljesedve, ha családban élhetnek. Az ember közelsége, a gazda jelenléte valamennyi állat számára létfontosságú. Ezért minden gondozásba vett állat számára otthont és a számára megfelelő gazdát szeretnénk megtalálni, bármennyire is nehéz ez a feladat.
Fogadj örökbe!

Gazdikeresőink – szukák

Málna

Egy kedves, jószívű társ

Mesi

Édes macilány

Kókusz

A kiváló jelzőkutya

Sharon

Kedves társ

Zafír

Egy kedves óriáshölgy

Leia

A filantróp

Zizi

Móka mester

Fogadj örökbe!

Gazdikeresőink – kanok

Brúnó

Gyönyörű és okos

Bogáncs

Tipikus puli

Dani

A testőr

Hattyú

Óriás bébi

Morgó

Kedves és határozott gazdi mellé

Béni

Imádnivaló öregúr

Dönci

Tapasztalt gazda mellé

Fido

A labdamániás

Rozsdi

Az ideális családi kutya

Bosco

Labdamán

Dagi

Nagy mozgásigényű

Foxi

Hálás barát

Sheriff

Örökmozgó