keverék kan

Fido

Hívónév: Fido 

Fajta: keverék

Születési dátum: 2015.08.

Ivar: ivartalanított kan

Termet: közepes termetű

Virtuális örökbefogadó / pártoló: Bonyhádi Klára

Befogadható: kizárólag sportos, aktív életet élő gazdi jelölt számára, aki kutyákhoz értő, mivel nagyon bizalmatlan és félős jószág

 Fido és a labda? Elválaszthatatlan két jó barát. Öt éves keverék kan kutyus, aki imád labdázni, kifulladásig képes hordani a labdákat a következő futás kedvéért. Ezzel a gömbölyű játészerrel mindenre rá lehet venni, nagyon okos és értelmes. Sportolók, maratonisták vagy baseball játékosok remek edző partnere lenne. Fidonak még a csavart determinátor labda elkapása is gyerek játék. 
Szereti a kutya társaságot, bármilyen fajtájú, nemű kutyával kompatibilis. Nagyon sokat megélt kanocska, aki előéletét tekintve jobb sorsot érdemel.

Elsőre kicsit félénk és nehezen nyit az emberek felé, de akinek kinyílik, megláthatja benne a kincset, aki megérdemli a nyugodt, békés, meleg családi légkört a napi rendszeres és kiadós futtatás mellett. Szereti a kutya társaságot, bármilyen fajtájú, nemű kutyával kompatibilis.

Nem balhés, egyáltalán nem keresi a veszekedést. Azonban ha kell, jogosan megvédi magát. Remek kutya, aki egy türelmes, kedves és törődő gazdi mellett valódi családi kedvenccé, sportkutyává nőheti ki magát.

Utcáról mentettük ki két másik kutyával együtt. Társai már gazdisodtak.

Szeretném megismerni Fidot:

Az adatkezelési tájékoztató elfogadása:

8 + 9 =

Kedves leendő gazdim!

Imádok ladbázni, futni és aktív életet élni. Ha engem választasz nem csak a tested, de a lelked is egészséges és boldog lesz. Egy percre sem hagylak unatkozni, mindig kitalálok valamit a mozgásra.

Pacsi: Fido

További gazdikeresőink

Momo

Keverék

Kedves barát – kan

Morgó

Keverék

Kedves és határozott gazdi mellé – kan