Lépj kapcsolatba velünk!

Látogass meg minket!
Kutyát keresekAdományozok
KAPCSOLATFELVÉTEL

Hogyan juthatsz el hozzánk?

Menhelyünk Pest megyében, Pomáz külterületén található. Önkénteseink nyitvatartási időben, keddtől szombatig, 10:00 és 15:00 óra között várják az érdeklődőket, látogatókat és az örökbefogadásra jelentkező jelölteket. Hétfői és vasárnapi napokon nem fogadunk látogatókat. Bővebb információért, kérjük, olvasd el a házirendünket és az adatkezelési tájékoztatónkat.

Arra kérünk, hogy a látogatásod alkalmával kényelmes, az időjárásnak megfelelő ruházatban (tréningruha, sportcipő, gumicsizma) érkezz. Előfordulhat, hogy a menhely lakói örömükben a mancsaikkal összepiszkolhatják a ruhádat (ez különösen sáros időben jelenthet problémát), így kérünk, hogy olyan „játszóruhát” viselj, amelyet nem sajnálsz.

Gyakori kérdések
Házirend
Az egyesület önkéntesei számára kiemelten fontos, hogy örökbefogadóink, önkénteseink és látogatóink jó érzésekkel vegyenek részt a közös munkában, és élményekkel telve, a visszatérés szándékával távozzanak a menhelyről. Éppen ezért kérünk minden látogatót a házirend pontjainak maradéktalan betartására. Köszönjük szépen!
Kire vonatkozik a házirend?
A házirend mindenkire vonatkozik, aki a menhely területére belép.
Hogyan készüljek fel a látogatásra?
A menhelyen saját érzésekkel és akarattal bíró állatokkal kell együtt dolgozni, így a munkát csak megfelelő lelki és fizikai állapotban lehet végezni. A munka feltétele az állatszeretet, a megbízhatóság, az elkötelezettség, valamint a telepi szabályok és a házirend betartása.

Mindenki a saját felelősségére jön a menhelyre, és mindenki vállalja a saját tettéért a jogi és anyagi felelősséget.

A hozzánk látogatókat kérjük, olyan ruhában jöjjenek, amit nem sajnálnak, ha összeugrálják a kutyusok („játszóruha”).

Mikor van nyitva a menhely?

A telepen önkéntes csak nyitva tartási időben, keddtől szombatig 10:00 és 15:00 óra között tartózkodhat. Vasárnap és hétfői napon a menhely nem fogad látogatókat.

A nyitvatartási időtől ettől eltérő időpontban történő látogatási szándékot előzetesen a +36-30-496-4122-es telefonszámon kell egyeztetni.

A látogatókra vonatkozó szabályok

A területről azonnal kizárható és örökre kitiltható az, aki a kutyákkal durván bánik, a kutyákat pórázon rángatja, a nyakörvnél vagy a nyakánál fogva vonszolja, húzza. Az indokolatlan és túlzott erőszak velük szemben megengedhetetlen!

Csak a gondozó és az egyesületi tagok léphetnek be a konyhába, az irodába, az egészségügyi elkülönítőbe és olyan kennelbe, ahol kölykök vagy beteg állatok vannak.

Kizárólag a gondozó és az egyesületi tagok készíthetik az ebédet.

Az állatoknak gyógyszert csak a gondozó és az egyesületi tag adhat, kivéve, ha az orvosi ellátáshoz vagy a gyógyszeres kezeléshez a helyzet súlyossága miatt több ember szükséges.

Szigorúan tilos: önkénteseknek, látogatóknak az örökbefogadott védencek lakhelyét és a gazdák személyes adatait kiadni tilos, illetve a menhely területére csengetés, valamint a gondozó jóváhagyása nélkül belépni.

A látogatók és az önkéntesek kizárólag a gondozó utasításai szerint
tevékenykedhetnek a menhely területén, illetve be kell tartaniuk a
kutyasétáltatásra vonatkozó utasításokat is.

Kamerarendszer

A menhely területén kamera rendszer működik vagyon- és személyvédelmi céllal. Bővebb információt a menhely weboldalán és a menhelyen fizikai formában is elérhető adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Mit tegyek, ha állatkínzást, rossz állattartást szeretnék bejelenteni?

Az állattartást érintő ügyekben Pomáz területén a jegyző illetékes, tehát a jegyző felé kell bejelentéssel élni.

Pomáz jegyzőjének elérhetőségeit ide kattintva tudjátok megnézni.

Örökbefogadás

Adományozás

virtuális örökbefogadás

üzenetküldés

Küldj nekünk üzenetet!

Az adatkezelési tájékoztató elfogadása:

4 + 11 =

Elérhetőség

E-mail: ave.pomaz@freemail.hu
Facebook kutyák: pomazi.kutyamenhely

Facebook cicák: Második Menedék

Instagram: @pomaziallatmenhely

Nyitvatartás

Vasárnap- hétfő: zárva

Kedd-szombat: 10:00-15:00

Telefon: 30/496-4122,

                70/603-1658

címünk

2013 Pomáz,

Pod Jaszenovo dűlő, hrsz. 10119.

Északi szélesség / lat: É 47.66164

Keleti hosszúság / lng: K 19.02730