keverék szuka

Zafír

Hívónév: Zafír

Fajta: sharpei mix

Kor: 7 év (2012.)

Ivar: ivartalanított szuka

Termet: nagy termetű

Virtuális örökbefogadó / pártoló: 

Befogadható: Többszöri látogatás után, amikor már a bizalmába fogadta az embert, mivel nagyon félénk természetű. Komoly kutyás tapasztalattal.

Kóbor kutyaként fialt le Pomáz egy külsőbb kerületébe, a kölykei azóta felcseperedtek és gazdisok lettek. Előélete miatt nem sok jót feltételez rólunk, emberektől, de a sok foglalkozás lassan meghozza gyümölcsét. Pórázon szépen sétál. Nagyon nehezen bízik meg az emberekben. Nagyon félénk és gyanakvó, de semmi agressziót nem mutat, csak bizonytalanságot. Akit ismer, azzal viszonylag bizalmaskodó, de hosszú és türelmes út várna rá, hogy végre megbízzon az emberekben. Reméljük, akad olyan gazdi, aki erre hajlandó!

Zafír kóbor kutyaként fialt le Pomáz egy külső kerületébe. A menhelyünkre már egy-két napos kölykeivel érkezett. A kölykök szépen felcseperedtek, de a mamájuk még mindig gazdit keres!

Előélete miatt nem sok jót feltételez rólunk, emberekről. 

Szeretném megismerni Zafírt:

Az adatkezelési tájékoztató elfogadása:

12 + 9 =

Kedves leendő gazdim!

Nem bánok ügyesen a szavakkal, így az egyik kedves önkéntest kértem meg, hogy írjon neked. Eddigi életemben nem sok jót tapasztaltam, de még mindig bízom abban, hogy értem is eljön az a gazdi, aki megtanít engem újra bízni, és a falka teljes jogú tagjaként élni. Köszönöm, ha mellettem döntesz, várlak!

 

Puszi: Zafír

További gazdikeresőink

Kókusz

Keverék
A kiváló jelzőkutya – szuka

Málna

Keverék
Egy kedves, jószívű társ – szuka