keverék szuka

Kókusz

Hívónév: Kókusz

Fajta: keverék

Kor: 3 év

Ivar: ivartalanított szuka

Termet: kis termetű, 2 kg körüli

Virtuális örökbefogadó / pártoló: nincs

Befogadható: sportos, aktív életet élő gazdajelölt számára azonnal.

Kókusz az örökbefogadás után visszakerült hozzánk. Eleinte az ismeretlentől, az emberektől. Ugyanakkor nagyon szépen nyit, már kedves szóra odajön. Figyeli a környezetét, sőt remek jelzőkutya!

A nagy falkát kevésbé szereti, általában csendesen visszahúzódik. Kenneltársát, Honey-t nagyon szereti, együtt sokat játszanak.

Őt elsősorban egy kiegyensúlyozott, békés természetű szuka kutyához szeretnék odaadni.

Nálunk a volt gazdák által felsorolt negatív tulajdonságokat nem produkálja. Sőt, a kennelre kényesen vigyáz. Oda nem piszkít, a menhelyen nem tombol, és a látogatókkal is remekül viselkedik.

Kókusz a 7 törpe alom tagja volt, és akkor Szundiként volt nálunk.

Aztán gazdis lett, de a gazdik nem tudták neki megtanítani az alapvető szabályokat: szobatisztaság, pórázon való séta, nyugi a lakásban, szocializált viselkedés az emberekkel szemben.

Majd gazdit váltott az eredeti gazdi által, de ott sajnos megölt egy csirkét. Visszavettük, mert már így is sok negatív tulajdonságot vett fel a környezetéből.

Szeretném megismerni Kókuszt:

Az adatkezelési tájékoztató elfogadása:

13 + 14 =

Kedves leendő gazdim!

Nem tagadom, volt már gazdim előtted is, akivel nem találtam a közös hangot. Visszakerültem a menhelyre, és igazából csak egy esélyt szeretnék, hogy bebizonyítsam: én is szerethető vagyok, és megérdemlek egy aktív életet élő, magabiztos gazdát. Ha magadra ismersz, kérlek, jelentkezz a menhelyes lányoknál, várlak!

 

Puszi: Kókusz

További gazdikeresőink

Málna

Keverék
Egy kedves, jószívű társ – szuka

Pimpa

Keverék
A “pusziosztás” mestere – szuka