Honlapunk megújult

Szerző: | Mindennapi kutyaságok

Az utóbbi hónapokban tudatosan készültünk arra, hogy online megjelenésünk is tükrözze a menhelyen és a közvetlen környezetünkben végzett munkánk komolyságát, mélységét. Az egyesület aktív tagjai úgy döntöttek, hogy megújítjuk honlapunkat, és arra törekszünk a jövőben is, hogy minél több felelős állattartóhoz és önkénteshez eljussunk.

Új honlapunkon kiemelt helyet kapnak aktuális gazdikeresőink, hiszen továbbra is az egyesületünk elsődleges célja, hogy minél több gazdátlan állatnak új, felelős gazdit és kényelmes, biztonságot otthont találjunk. Érdeklődőink számára a tevékenységünkről és a gazdává válás folyamatáról, az örökbefogadásról szóló olvasnivalóinkat ajánljuk, melyet egyesületünk elnöke, Lohonyáné Mezei Szilvia állított össze.

A jövőre nézve rengeteg tervünk van, hiszen az egyesületünk munkájára nagy szükség van – ezt bizonyítják a folyamatos megkeresések, az elhelyezési kérések és a számos feladat, amelyet a gondozásunkba vett állatok ellátása és új gazdához való juttatása jelent. Tekintettel arra, hogy működésünket adományokból finanszírozzuk, és a felajánlott személyi jövedelemadó 1%-okból is fedezzük, a közösségi összefogásra kifejezett felelősség hárul.

Természetesen továbbra is várjuk, és köszönjük azokat a felajánlásokat, amelyek akár tárgyi, akár pénzbeli formában hozzánk érkeznek. Az adományozási lehetőségekről a Hogyan segíthetsz? menüpontban olvashattok bővebben. Újdonság, hogy reményeink szerint napokon belül lehetőség lesz bankkártyával történő adományozásra, melyhez a technikai hátteret a Barion Payments Zrt. fogja biztosítani.

Nyitottak vagyunk iskolás csoportok fogadására, tanítására, az állatvédelem és az állatokkal való bánásmód témakörében. Önkéntes közérdekű munkára érkező diákokat is szeretettel várunk Pomáz külterületén található menhelyünkön. Bejelentkezésre és kapcsolatfelvételre a Kapcsolat menüpontban van lehetőség.

Az egyesület valamennyi tagja nevében kívánok jó olvasást, tájékozódást megújult honlapunkon – kutyáinknak pedig gondos, jó lelkű és türelmes gazdákat, adományozókat, hogy munkánkat tovább folytathassuk 2019-ben is!

PÁVE

PÁVE

A kutyák szolgálatában

Egyesületünk 23 éve alatt rengeteget tanultunk a tagtársaktól és az állatokról kitartásról, szeretetről és küzdeni akarásról. Igyekszünk olyan változatos, érdekes tartalmat írni az érdeklődők számára, amely segít megismerni az egyesületi életet, és hozzájárul a támogatói bázisunk megerősítéséhez.