keverék kan

Csibész

Hívónév: Csibész

Fajta: keverék

Születési dátum: 2017.11.

Ivar: kan

Termet:  20 kg körüli

Virtuális örökbefogadó / pártoló: még nincs

Befogadható: nyugodt, kiegyensúlyozott gazda számára néhány látogatás után örökbe fogadható.

Fekete cser színű kan kutya. Tele van energiával és lendülettel. Imád sétálni, ő is a nehezen lefárasztható kutyák táborát gazdagítja és a póráz használatot még szoknia kell ugyan. De mellette nagyon kedves, nagyon szerethető egyéniség. Emberszerető, a gyerekekkel is megtalálja a közös hangot. Kíváló családtag lehetne egy boldog, szerető család kedvenceként. Tanulásra és az oktatásra még nagy szüksége van, de az agya fogékony és szépen nevelhető szeretettel, jutalomfalattal szépen motiválható.Nagyon kedves és nagyon szerethető egyéniség. Csupaszív lélek, aki csak egy kis szeretetre vágyik.
Örül minden kedves szónak, nagyon hálás, hűséges jóbarát. Kellemesen aktív teremtés. Jutalomfalattal jól motiválható.

Gyönyörű szép, okos, intelligens.

Ő egy valódi kincs, akit nem szabad soha többet megbántani és elhagyni. Sokat megélt és sokat bántott kis lélek, aki sokkal többre érdemes. Csak olyan elkötelezett gazdinak ajánljuk, aki valóban meglátja benne a gyémántot és többé nem kell csalódnia az emberben.

Vidékről került gondozásunkba.

Szeretném megismerni Csibészt:

Az adatkezelési tájékoztató elfogadása:

2 + 7 =

Kedves leendő gazdim!

Nagyon szeretnék egy kedves, szerető család tagja lenni. Szeretek sétálni, akár hosszú kirándulásokra is kapható vagyok. Várom, hogy jelentkezz!  

Üdv: Csibész

További gazdikeresőink

Rozsdi

Keverék

Kedves barát – kan

Dani

Keverék

A testőr – kan