keverék kan

Bosco

Hívónév: Bosco

Fajta: vizsla jellegű keverék

Kor: 4 év (2014. szeptember 23-i születésű)

Ivar: ivartalanított kan

Termet: nagy termetű

Virtuális örökbefogadó / pártoló: nincs

Befogadható: kizárólag sportos, aktív életet élő gazdajelölt számára azonnal.

Nálunk született, mi imádjuk és nem értjük mért van még mindig nálunk. Már többször volt gazdinál, de valamilyen indokból visszakerült. Nagyon jó agya van, intelligenciája miatt képes az ember eszén túljárni.

Nagyon jó emberismerő, nem rest a saját malmára hajtani az adott szituációt. Rendkívül határozott és tekintélyes kutya, és így ilyen gazda kerestetik a számára. Tanulékony, igényli a foglalkozást. Emberbarát, kedves kutya. Bosco nagyon is szerethető, nagyon kedves, itt lenne már az idő, hogy ő is a boldog gazdisok táborába léphessen örökre és onnan csak felhőtlen képek jöjjenek vissza.

Bosco még Omárként került hozzánk, az anyukája Onyx pocakjában.  Bosco már kétszer volt gazdis, mindkétszer visszakerült.

Szeretném megismerni Bosco-t:

Az adatkezelési tájékoztató elfogadása:

13 + 5 =

Kedves leendő gazdim!

Az igazság az, hogy én egy határozott, kiegyensúlyozott gazdi mellé szeretnék kerülni, mert nekem is szükségem van arra, hogy pontosan megismerjem a határokat, és ne utólag fegyelmezz valamiért, amit előző nap megengedtél nekem. Őrzök és védek, melletted a helyem, ha egy határozott legényre vágysz.  

Üdv: Bosco

További gazdikeresőink

Béni

Keverék

Imádnivaló öregúr – kan

Baltazár

Keverék

Kajla kölyök – kan