keverék kan

Bosco

Hívónév: Bosco

Fajta: vizsla jellegű keverék

Kor: 4 év (2014. szeptember 23-i születésű)

Ivar: ivartalanított kan

Termet: nagy termetű

Virtuális örökbefogadó / pártoló: nincs

Befogadható: kizárólag sportos, aktív életet élő gazdajelölt számára azonnal.

Bosco nem való mindenkinek. Egy igazi, munkavonalú vizslakeverék, őrző-védő kvalitásokkal is. Már három gazdinál is volt, de valahogy sose volt meg a megfelelő harmónia. Ő valóban nem egyszerű, de ha a gazdi kellőképpen tapasztalt, határozott, és következetes lenne, akkor remek kutya lehetne belőle! Keményen meg kell húzni nála a határokat! Nem lehet neki először mindent megengedni, aztán fegyelmezni, mert arra valóban rosszul reagál. Nem viseli el a gazdi szabályainak hullámzását. Ami egyszer igen, az nála mindig igen marad. Rendkívül határozott és tekintélyes kutya, és így ilyen gazda kerestetik is a számára. Nagyon jó agya van, de az intelligenciája miatt képes néha túljárni az ember eszén. Tanulékony, igényli a foglalkozást. Emberbarát, kedves kutya. Kifejezetten határozott és biztos kezű gazdát keres! Kan kutyákkal domináns. Ha kerítésen keresztül van acsarkodás, és ő pórázon van, akkor a fegyelmező gazdára visszaharaphat a nagy hevületben, így csak szájkosárban sétáltatható, vagy olyan környéken, ahol ilyen nem fordulhat elő! Csak egyedüli kutyának ajánljuk, vagy olyan hasonló termetű szuka kutya mellé, aki könnyen át tudja adni neki a rangsor első helyét! Sok mozgást, mozgatást, foglalkozást, munkát igényel! Ha unatkozik, és lehetősége van rá, szökik. Így szökés biztos terület, és sok foglalkozás kell neki!
Bosco még Omárként került hozzánk, az anyukája Onyx pocakjában. Onyx-ot valaki utolsó idős vemhesen kikötötte egy oszlophoz, és már nem tudtunk mit tenni, mivel utolsó időben volt, így nálunk szülte meg a kölykeit. Bosco már kétszer volt gazdis, mindkétszer visszakerült, mert túlságosan is domináns kan kutyákkal való találkozáskor, és a kutyák közé nyúló kezeket mindkétszer megharapta.

Szeretném megismerni Bosco-t:

Az adatkezelési tájékoztató elfogadása:

9 + 15 =

Kedves leendő gazdim!

Az igazság az, hogy én egy határozott, kiegyensúlyozott gazdi mellé szeretnék kerülni, mert nekem is szükségem van arra, hogy pontosan megismerjem a határokat, és ne utólag fegyelmezz valamiért, amit előző nap megengedtél nekem. Őrzök és védek, melletted a helyem, ha egy határozott legényre vágysz.  

Üdv: Bosco

További gazdikeresőink

Rómeó

Keverék

Az emberbarát – kan

Rozsdi

Keverék

Az ideális családi kutya – kan